Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGC’den ‘Barış Pınarı Harekatı’na Kan Bağışı

Türkiye’nin terör koridorunu temizlemek

Türkiye’nin terör koridorunu temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatına birçok yerden devam eden manevi desteğe İskenderun Gazetecileri de ‘Kan Bağışı’ kampanyasıyla katkı sundu.

Türk Kızılay’ı İskenderun Sahil Kan Bağış evinde gerçekleştirilen kampanyada İGC Başkanı Veysel Cıncık, yönetim kurulu ve üyeleri, kan bağışında bulundular. Etkinliğe İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Ferit Gül, Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, emniyet teşkilatı mensupları, milli eğitim camiası da katılarak destek verdi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, bugün burada kan bağışında bulunmalarının nedeninin Suriye’nin kuzeyinde Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’nda kan bağışının önemine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

İHTİYAÇ OLURSA DİYE..

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de, kanın ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak “Ve bunu anlatmak maksatlı burada Barış Pınarı Harekatına katılan aslanlarımızın, askerlerimizin olur da ihtiyacı olur, hazırda, tedbiren bütün arkadaşlarımızla kan bağışında bulunmak için bir araya geldik. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne, bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun polisi kan bağışına büyük katkı sağladı. Kaymakam Yönden, kan bağışının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.