Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

167 BİN ADET DONDURMA DAĞITILDI

Tuzla Belediyesi, Tuzla Kızılay

Tuzla Belediyesi, Tuzla Kızılay ve Fazla Gıda Aş.’den gelen 167 Bin adet dondurma dağıtıldı

Hatay Yardımlaşma Derneği (HAYAD) Gıda bankacılığı aracılığı ile Tuzla Belediyesi, Tuzla Kızılay ve Fazla Gıda Aş. tarafından gönderilen yaklaşık 167 Bin adet dondurmayı Suriye’nin Afrin, Cinderes ve Çadır kamplarda kalan Suriyelilerin yanı sıra Hatay’da bulunan Suriyelilere dağıttı.

Yaklaşık 3 gün süren dağıtımlarla ilgili bilgi veren HAYAD Dernek Başkanı Rahmi Vardı, Hayırsever vatandaşlarımızın gönderdiği yardımları mazlum ve mağdur olan Suriyelilere dağıttıklarını söyledi.

Yapılan yardımlar kapsamında Tuzla Belediyesi, Tuzla Kızılay ve Fazla Gıda Aş. Tarafından gelen 167 Bin adet cornet dondurma dağıtımını gerçekleştirdiklerini aktaran Vardı “Yapılan yardımlardan dolayı Tuzla Belediyesi başta olmak üzere Tuzla Kızılay, Fazla Gıda Aş. ve hayırlarda vesile olan tüm yardımseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Vardı son olarak yardımların Suriye’nin Afrin, Cinderes, Derl Ballut, Muhammediye kampları, Şeyh Hadid, Kırıkhan’da bulunan çadırlar ve Altınözü ilçesine bağlı Avsuyu mahallesinde dağıtıldığını belirtti.