Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’A 8 METRELİK TÜRK BAYRAĞI

Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal birlik

Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal birlik ve egemenliğinin simgesi olan şanlı Türk bayrağı, Hatay Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen törenle İskenderun kent girişindeki Mete Aslan Bulvarı’na dikildi.

25 metre uzunluğundaki direk üzerine 4×8 ebadındaki şanlı Türk bayrağımızın asılması için düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Garnizon Komutanı ve 39. Tugay Komutan Vekili P. Kd. Albay Ragıp Taygan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Daire Başkalığı tarafından yapımı tamamlanan Mete Aslan Bulvarı meydan düzenlemesi açılışı ve Türk bayrağının göndere çekilme töreninde konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” İskenderun ilçemizde yaptığımız hizmetleri taçlandırmak için bir “inci” gerekiyordu. Şanlı bayrağımızı göndere çekerek bayrak vatan ve millet sevdamızı pekiştirmiş olduk. Şanlı bayrağımız inşallah ilelebet gönderden inmeyecek ve bizler de bayrağımızın gölgesinde huzur, barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşayacağız” şeklinde konuştu.