Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanı TEHDİT değil, hizmet eder..

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın, bir işyeri açılışında şahsına yönelik sarf ettiği “Bekir Altan ile ilgili bir şey yazarken dikkatli olacaksın” şeklindeki tehditvari sözlerine tepki gösterdi.
Başkan Cıncık’ın İGC Basın merkezinde düzenlediği basın toplantısına çok sayıda gazeteci katıldı. Olayın gelişimini detayları ile meslektaşlarına aktaran Başkan Cıncık, “Hatırlayacağınız üzere, yaklaşık bir buçuk ay önce sosyal medyada bir paylaşım yapmış, Sn. Bekir Altan’ın 105 yaşında vefat eden dedemizin cenazesine katılmaması nedeniyle duyduğumuz üzüntüyü dile getirerek sitemde bulunmuştum. Geçtiğimiz hafta Payas’da bir iş yerinin açılışına katıldım. Belediye Başkanımız Bekir Altan’da oradaydı. Selamlaşma esnasında elimi kuvvetlice sıkarak “Bekir Altan ile ilgili bir şey yazarken dikkatli olacaksın” şeklinde tehditvari bir söylemde bulundu. Bu konuşmalarına mekanda bulunan bazı meslektaşlarım başta olmak üzere çok sayıda davetli de tanık oldu. Hiç beklemediğim bu tepki karşısında sessiz kaldım ve ortamı terk ettim. Bu güne kadar Sayın Altan’a yaptığı çalışmaların kamuoyuna aktarılması yönünde her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Hatta, sosyal medyada yaptığım “Bölgenin en başarılı Belediye Başkanı” anketinden birinci çıkan Sn. Altan’ı kamuoyuna gururla deklare etmiştik. Ancak değer verdiğimiz bir siyasetçinin bu yaklaşımı, bizleri ziyadesiyle üzdü” şeklinde konuştu.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, özellikle seçilmişlerin, öz eleştiriye açık olması gerektiğine dikkat çekerek, “5 dönemdir halkın teveccühü ile Payas Belediye Başkanlığı görevini yürüten Bekir Altan, her daim basın mensupları ile iyi diyaloglar kuran bir siyasetçidir. Hep desteğini gördük, destek verdik. Neden böyle bir yaklaşımda bulunduğuna bir anlam veremiyoruz” dedi