Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SAVAŞ’TAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA ZİYARET

Hatay Büyük Şehir Belediye

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, HBB Genel sekreteri Nihat Tazearslan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar tüm kurumlarımız ile belediye başkanı arkadaşlarımız ile hep iletişim halinde olduk. Bilindiği üzere son büyükşehir yasası ile birlikte ilçe belediyelerinin sorumlukları ve büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanları ayrıldı. Âmâ hepimizin tek bir amacı var oda halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Belediye ve paydaş kurumlarla birlik beraberlik içerisinde, halkımıza daha fazla hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Sayın Savaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise Hatay’ı bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek,” Zaman zaman ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. İskenderun Hatay ilimizin en güzel ilçelerinden bir tanesi. Halka hizmet noktasında inşallah yeni dönemde ilçe belediyemiz ile birlikte bölgemiz için hayırlı işlere imza atacağız. Ortak gayemiz hizmet. “şeklinde konuştu.