Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’da Hastane Olmamasını Böyle Protesto Ettiler!!! Aferin Gençlere…

 Yaklaşık 6 yıl önce

 Yaklaşık 6 yıl önce ilçe olan Arsuz’da hastane olmaması sıkıntılara, trafik kazalarında ve özellikle kalp krizi gibi riskli durumlarda ölümlere neden oluyor.
Onlarca kalp krizi vakası ve kazada hastaneye yetiştirilememesi nedeniyle ölümlerle sonuçlandı.
Arsuz’da hastane projesinin gecikmesi ve bu konuda yeterli çaba sarfedilmemesi nedeniyle tepki gösteren CHP Arsuz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim ve yönetim kurulu, her gün binlerce aracın geçtiği Madenli Mahallesi kavşağına anlamlı bir pankart astı.
İlçemize Hoşgeldiniz şeklinde başlayan pankart yazısında Dikkat! İbaresinden sonra, İlçemizde ne yazık ki hastane bulunmadığından, lütfen herhangi bir sağlık sorunu yaşamamaya özen gösteriniz! Şeklinde bir ironik bir yazıyla Arsuz’da hastane olmaması protesto edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim konuyla ilgili “ 90 bin nüfuslu Arsuz ilçemizde bir devlet hastanesi bulunmamaktadır. Bu sebeple meydana gelen trafik kazalarında ve yaşadıkları sağlık problemlerinde yaralılar ve hastalar yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki İskenderun ilçesindeki hastanelere nakledilmektedir. Hasta ve yaralılara hızlı müdahale yapılamaması sebebiyle bugüne kadar maalesef bir çok canımızı yitirdik. Arsuz’ da bir devlet hastanesinin yokluğu ciddi bir şekilde hissedilmektedir, yaşanan ölümler ve kalıcı hasarlar biz ilçe halkını isyan etme noktasına getirmiştir. Bu konuda ilgili mercileri sorumluluk almaya ve bir devlet hastanesi yapılması konusunda harekete geçmeye bir çok defa davet etmemize ve bu konuyla ilgili “Arsuz’a Hastane İstiyoruz” başlığıyla bir imza kampanyası başlatmamıza rağmen bu konuda hiç bir adım atılmamıştır. Yaşanan can kayıpları içimizi yakmış ve bizi isyan etme noktasına getirmiştir. Hastane yapılması için ölümlerin devam etmesi mi gerekmektedir! Artık yeter hükümet yetkilileri bu sese kulak vermelidir!” dedi.