Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Doğan ve Başkan Tosyalı 2. OSB’de İncelemelerde Bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Vali Doğan, Başkan Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi firma yetkilileri ile birlikte İskenderun 2. OSB’de incelemelerde bulunarak OSB kurulum çalışmalarında ulaşılan nokta hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından Vali Doğan’ın katılımları ile bir de toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, DSİ 6. Bölge Müdürü Abdulkasım Sarımehmet, Karayolları 5. Bölge Müdür Vekili Turan Yılmaz, TCDD 6. Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, AKSAGAZ Bölge Müdürü Halit Demir, İskenderun 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, iş insanları Recep Atakaş, Yakup Bozatlı, Abdullah Bozatlı ve Kurum İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda 2.OSB bölgesi girişinde trafiği ve ulaşımı rahatlatacak olan bağlantı ve yeni yol güzergahları, bölge ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi, bölgede yapılması planlanan çalışmalar, yatırımlar ve projelerin son durumu hakkında genel değerlendirmelerde bulunuldu