Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE VEDA YEMEĞİ

Cumhurbaşkanlığı 2019/268 sayılı 2019

Mülki idare amirlerine veda yemeği

Cumhurbaşkanlığı 2019/268 sayılı 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay’daki görev süreleri sona eren ve başka görevlere ataması yapılan Hatay Vali Yardımcıları Mahmut Hersanlıoğlu, Bilal Ölmez, Erol Özkan ile Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce onuruna Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Hanımefendi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 19.00’da Savon Otel’de gerçekleşen yemeğe,  Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları eşleri ile birlikte katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Doğan, mülki idare amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek başladığı sözlerini, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğiyle sürdürdü. Vali Doğan; “Bizim mesleğin bir özelliği de belli bir süre görev yaptığınız ve güzel münasebetler kurduğunuz yerlerden bir süre sonra ayrılmak durumunda kalmanızdır. Siz değerli meslektaşlarıma Hatay’da yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinizde üstün başarılı hizmetler diliyorum” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeği yapılan sohbetlerin ardından sona erdi