Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belen Belediyesi Yeni Logosu

Belen’in kimlik unsurlarının ve

Belen’in kimlik unsurlarının ve değerlerinin doğru yansıtılması ve ilçe karakterinin özlü bir anlatımla logo aracılığı ile ifade edilmesini amaç edinerek, yeni bir logo arayışına giren Belen Belediyesi, işlevsel nitelikte ve akılda kalıcı görsellikteki logosunu seçti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Belediyemizin yeni logo’su ilçemize ve belediyemize hayırlı olsun diyerek, Belenimizin kurumsal kimliğini yenileme çalışmalarımız, belediyemizi ve ilçemizi en iyi anlatan bir logo arayışına girmemizin, İnternet ortamında başlattığımız yarışmanın tamamlanmasının ardından kurulan komisyon üyelerince en yüksek oyu alarak, belediye meclisimize sunulan ve burada da kabul gören Hasan Budak (hasan27bdk) isimli arkadaşımızın çizdiği logo, Belediyemizin yeni logosu oldu.
Logomuzdaki iki çizgi Belen geçidini, turkuaz rengi’de Türklüğü simgeleyerek Belen’in bir Türkmen şehri olduğunu, iç içe girmiş iki adet ‘b’ harfi Belen Belediyesinin kısaltmasıdır.
B harflerinin hilal şeklinde tasarlanması ise hilal’in İslamiyet’i temsil etmesidir. Logomuzdaki altın renkli insan figürü ise günümüz insanına verilen değerin görsele taşınması olarak vurgulanmıştır.” İfadelerini kullandı.