Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ HATAY İLÇE KOORDİNATÖRLERİ BELLİ OLDU

Başkan Yeloğlu: AK Parti

Başkan Yeloğlu: AK Parti millete hizmet için varAK Parti Hatay ilçe koordinatörleri belli oldu

AK Parti Hatay Teşkilatı’nda ilçe koordinatörlerin görev yerleri ve yapacağı görevler belli oldu. Toplantı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Parti yürütme toplantı salonunda gerçekleştirilen programa AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nun yanı sıra, Parti İl Sekreteri Abdurrahman Cüneydioğlu, Parti İl Teşkilat Başkanı Şemsettin Günay ile parti ilçe koordinatörleri katıldı.

HER ZAMAN BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

Burada açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu; “Bizler hizmet için çaba harcayacağız. Ayrıştırıcının bir politikanın aksine tam tersi olan birleştirici bir politika izliyoruz, izlemeye de devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sadece milletimiz ve ülkemiz için çalıştık, çalışıyoruz. AK Parti ailesi olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayarak hizmetlerimizi ve görevimizi yapacağız. Yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda AK Partimiz ve davamız için vereceğimiz mücadeleden vazgeçiremeyecek, aksine güçlendirecek. Birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır.” İfadelerini kullandı.

İLÇE KOORDİNATÖRLERİ ŞU ŞEKİLDE SIRALANDI

Konuşmaların ardından parti ilçe koordinatörleri ve görevleri şu şekilde belirlendi: “Altınözü İlçesi Abdusemih Rifaioğlu, Selahattin Altınözü ve Mustafa Kahraman, Antakya İlçesi Nihat İshakoğlu, Kadir Erişkin ve İsmail Duyar,  Arsuz İlçesi Değer Tultak ve Hüseyin Ertan, Belen İlçesi Abdulkadir Akçay, Ahmet Ramazan Çete ve Ahmet İşlek, Defne İlçesi Şükrü Çağlarsu ve Ali Uçkan, Dörtyol İlçesi Hüseyin Koçak, Kemal Güven ve Şaban Demirtaş, Erzin İlçesi Ali Türkoğlu ve Faik Özkaya, Hassa İlçesi Ahmet Anlar, Mehmet Sever ve Ali Tufan, İskenderun İlçesi Musa Okçu, Sarper Anıl Temizkan ve Ahmet Kaplan, Kırıkhan İlçesi Abdulatif Demir, Ali Ceylan ve Mehmet Hanifi Balakan, Kumlu İlçesi Aydın Nur Horoz ve Raif İnel, Payas İlçesi Özlem Mutlu ve Ertan Balk, Reyhanlı İlçesi Suphi Turan ve Ömer Çağatay, Samandağ İlçesi Onur Karataş ve Mişel Huri, Yayladağı İlçesi ise Hüseyin Çoğalan ve Ahmet Karataş şeklinde belirlendi.