Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MİLYONFEST ARSUZ” SONA ERDİ

Arsuz Gözcüler Plajında ve

Arsuz Gözcüler Plajında ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen on binlerce insanın ve Arsuz halkının katılımıyla gerçekleşen Milyonfest Arsuz, son gününde yine birbirinden başarılı sanatçıların sahne almasıyla sona erdi. 4 gün süren festival için gelen on binlerce insan, Arsuz’dan mutlu ayrıldı. Arsuz’da bu tür organizasyonların olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Selda Bağcan konserinden önce Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte sahneye çıkan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Arsuz bildiğiniz gibi çalışkan insanları, verimli topraklarıyla, şu gördüğünüz sahiliyle, tarihi güzellikleriyle, sizin gibi güzel insanlarıyla tanınan bir turizm kentidir. Türkiye’de sayılı yerlerde yapılan Milyonfest var. Onun arkasında hem sanatçı hem de iyi bir organizatör olan Umut Kuzey var. Gelen misafirlerimizin memnun kalması bize bu festivalin her yıl burada yapılması gerektiği mesajını verdi. Bundan sonraki yıllarda yine bu festivalleri şehrimizde gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz, ” şeklinde konuştu.
Turizmin başkentine, doğa ve güzellikler şehri, medeniyetler şehri, festivaller şehri Arsuz’a hoş geldiniz, diyerek konuşmasına başlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “ 4 gün boyunca birbirinden güzel sanatçılar, birbirinden değerli parçalarla bizlerle birlikte oldular. Milyonfest’i ilçemize kazandıran sevgili Umut Kuzey ve Milyon Yapım’a, Belediye Başkanımıza, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Biz bu kalabalıktan başkanımla şu mesajı aldık; Bundan sonra milyon fest her yıl burada olsun. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Milyon Yapımın organize ettiği, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi’nin katkıda bulunduğu festivalde günde 7, toplamda 28 sanatçı sahne aldı.