Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Yönden İş Dünyasının Dinamikleriyle bir Araya Geldi

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kentimizin iş dünyasının dinamikleri ile bir araya gelerek, İskenderun’un geleceğine yön verecek konularda istişare de bulundu.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ayhan Tosyalı, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı Kemal Kutlu, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Özlem Kenan katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde konuklarını karşılayarak, makamında hoşsohbet ortamında ağırlamasının ardından toplantı salonuna geçerek, İskenderun’un geleceğine yönelik istişare de bulundu.

İskenderun’un genel durumu üzerinde değerlendirmede bulunan Kaymakam Yönden, bölgemizin iş insanlarıyla neler yapılabileceği üzerine fikir teatisi yaptı.