Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY’DAN 3 SATRANÇ TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISI

Türkiye SATRANÇ şampiyonası liglerinde

Hatay’dan 3 Satranç Takımının büyük başarısı

Türkiye SATRANÇ şampiyonası liglerinde Hatay takımları rakip olsa dahi  liglerde birlik beraberlik içeresinde başarı ile sonuçlandı.

Beyaz Kale Satranç Evi Derneği İkinci lig Şampiyonu olurken Samandağ Altın Piyon Satranç Kulübü Birinci Lige katılmaya hak kazandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Satranç Takımı da Süper Lig de devamlılığını sürdürüyor.

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kuru Üyesi Sultan Daban  yaptığı açıklamada; “Liglerde 3 Takım gereken tüm mücadeleyi gösterdi takım ve masa dereceleri olmak üzere çok güzel başarılar ile HATAY olarak sesimizi duyurduk. 2 kupa ile döndük ama en güzeli sonuç ne olursa olsun 3 Takım da birlik beraberlik ve kardeşlik içeresinde yine Hayatımızın Barış Hoşgörü ve Kardeşlik Şehri olduğunu Satranç Sporu Olarak ispatladık.” dedi.

Daban açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Bu anlamda takımların başarılı olmalarına emen veren Beyaz Kale Satranç Evi Derneği Diyap Büyükaşık’a, Samandağ Altın Piyon Kulüp Başkanı Nevfel Çivi ve Hatay Büyükşehir Belediye Satranç Takımı Başkanı Mehmet Maden e teşekkürlerimi sunarım. Hatay’a Başarı çok yakışıyor. Vakit Hatay Sporuna Hizmet Vakti var gücümüzle daha başarılı olmak için Hatay Satrancını Daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız.”