Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5 Temmuz Stadında taraftarla buluşmak için gün sayıyor…

BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’nde

BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’nde mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un maçlarını oynayacağı stat devam eden hummalı çalışmalarla sezona hazırlanıyor.5 Temmuz Stadında taraftarla buluşmak için gün sayıyor...

Yeni sezon öncesi 5 Temmuz İskenderun Spor taraftarlarıyla buluşmak için gün sayarken, göreve getirilen yönetim ise işi sıkı tutuyor. Bilindiği üzere riski olması nedeniyle kapalı tribünün yıkılmasıyla mevcut haliyle yeniden dizayn edilen statta kriterlere uygun hale getirilmesi için yoğun bir çalışma başlatılmıştı. Kriterleri yerine getirilen, özellikle de saha içinde zarar gören zemin çimlendirildi.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca de Statta hummalı çalışmaları yerinde inceledi, tamamlanan yerleri birlikte gezdi.

İskenderun Belediyesi Destek hizmetleri Müdürü Ergün Saydam, Turuncu-Mavili Kulübün As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan yardımcısı Suat Alpaydın, Teknik Direktör Hıdır Özdemir ile yardımcısı Halit Yavuz 5 Temmuz stadındaki çalışmaları yerinde incelediler.