Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGEV’DEN EĞİTİME KATKI KAHVALTISI

İGEV (İskenderun Güney Eğitim

İGEV (İskenderun Güney Eğitim Vakfı) yeni yönetimi geliriyle öğrenci bursu sağlamak amacıyla düzenlediği kahvaltı etkinliği her kesimden katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Ülkesine iyi bireyler yetiştirilmesinde önemli bir hizmet veren İGEV İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın yeni göreve gelen yönetimi burslu öğrencilere daha çok destek sağlayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Hafta sonu Beyaz Saray Restoranda gerçekleştirilen eğitime destek kahvaltısına yüzlerce aile katıldı. Gelecek nesillerin iyi eğitim alması için iyilikte yarışan gönüllüler, hem kahvaltılarını bir arada yaptılar, hem de dostlarıyla sohbet ettiler.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Dönem Başkanı Nihat Belli, ülkeye yararlı iyi bireyler yetiştirmek için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğinin altını çizerek “Yüzlerce öğrencilere verdiğimiz bursların devam etmesi için bu kahvaltı programını düzenledik her şeyin daha güzel olmasını diliyorum” dedi.
Birçok iş adamının aileleriyle katıldığı, geliri öğrenci bursunda kullanılacak kahvaltı etkinliğinde sıcak ve samimi görüntüler dikkat çekti.