Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÖRTYOL’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Dörtyol İlçe  Komutanlığınca; Halkımızın

Dörtyol İlçe  Komutanlığınca; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan  (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürüldü.

Bu doğrultuda; Komutanlığımızın sorumluluk bölgesinde ilçemize bağlı, Altınçag ve Kuzuculu Mahallelerinde 4 ayrı eve yapılan operasyon ve aramalarda evlerin bahçelerinde ve damlarında ekili vaziyette  180  kök dişi hint keneviri bitkisi ve 710 gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiş. Olayın şüphelisi 4 şahıs yakalanark, Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılına sevk edilerek adli süreç başlatılmıştır.

Dörtyol’da başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.