Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYZA PİLİÇ YİNE HATAY’IN GURURU OLDU

İşadamı Doç. Dr. Necmettin

Beyza Piliç yine Hatay’ın gururu oldu

İşadamı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın sahibi olduğu Beyza Piliç Hatay’da yarattığı istihdamla beğeni toplarken ülke genelinde de takdir kazanmaya devam ediyor.

İstanbul Ticaret Odası (ASO) tarafından geçen sene açıklanan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında 322. sırada yer alan Beyza Piliç bu yıl açıklanan rakamlara göre 29 sıra yükselerek 293. büyük sanayi kuruluşu olmayı başardı.

Önemli başarı sonrasında Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Yönetim Kurulu, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Necmettin Zaroğlu, ve diğer oda başkanlarından işadamı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a tebrik ve başarı mesajları geldi.

ATSO Başkanı  Çinçin yayımladığı tebrik mesajında, “Değerli Dostum, ATSO Meclis Başkan Yardımcımız Necmettin Çalışkan’ın sahibi olduğu Beyza Piliç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 2017 yılında 322. sırada yer alırken 29 sıra yükselerek 2018 yılında 293’üncü sırada yer aldı. Bu başarılarından dolayı başta Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan kardeşimi ve onun nezdinde tüm Beyza Piliç ailesini bir kere daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beyza Piliç geçtiğimiz dönem de Türkiye’de ekonomiye en fazla ihracat ve istihdam katkısı sağlayan 500 firması arasında yer alarak 3 dalda ödüle layık görülmüştü.

Yüzlerce noktadan perakende sektöründe hizmet veren ve tüketiciye direk hizmet eden Beyza Piliç; Yem, Elektrik, Piliç, Baharat, Tatlı (Hamza Efendi), Süt ürünleri, Civciv, Yumurta, Soya Yağı üretimi gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Ayrıca grup bünyesinde Beyzade FM Radyo ve Hatay Manşet Gazetesi de bulunuyor.