Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SPORSEVERLERDEN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile anıt alanına kurulan dev ekranda sporseverler, Final Four’a yükselmeyi başaran takımlarımız Fenerbahçe ve Anadolu Efes maçını ,ertesi gün CSKA Moskova ve Anadolu Efes maçını son olarak Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak Galatasaray-Medipol Başakşehir maçını heyecanla izlediler.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı sporseverlerden gelen taleplerini geri çevirmeyerek anıt alanına kurdurduğu dev ekranda sporseverlere maç heyecanını canlı yaşattı.

Basketbolda EuroLeague 2018-19 sezonunda Final Four’a yükselmeyi başaran takımlarımız Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in yarı finalde karşı karşıya geldiği maçta; sevinen taraf Anadolu Efes oldu.

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu 92-73 mağlup ederek tarihinde ilk kez EuroLeague Finali’ne yükselmeyi başardı. Nefeslerin tutulduğu karşılaşmayı dev ekranda birlikte izleyen gençler taleplerinin dikkate alınmasından ötürü çok mutlu olduklarını dile getirerek Başkan Tosyalı’ya teşekkürlerini ilettiler.

SPORCULARIMIZ GURURUMUZ OLDU

Başkan Tosyalı , “Tüm vatandaşlarımızın talepleri başımız gözümüz üstüne. Hele gençlerimizi hiç kırmıyor, sporla iç içe olmalarını özellikle destekliyoruz. Yarı finale adını yazdıran iki Türk takımımızı ve sporcularımızı da tebrik ediyorum. Gururumuz oldular. Ayrıca uzun bir maraton sonucu ipi birinci olarak göğüsleyerek Süper lig Şampiyonu olan Galatasaray Spor Kulübünü tebrik ederim.”diye konuştu.