Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY KIZILAY’DAN “HİLAL OLSUN TÜRKİYE” ÇALIŞMALARI

Bereketin eksik olmadığı, birliğin,

Hatay Kızılay’dan “Hilal Olsun Türkiye” çalışmaları

Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün, kardeşliğin arttığı, iyiliklerin ön plana çıktığı Ramazan ayında Hatay Kızılay Şubesi yardımsever üyeler ve  hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor.

Ramazan ayında milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmak için  “Ramazanda Az Çok Demeden Paylaşıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla başlatılan kampanya ile yoksul sofralara destek olarak ilimizde binlerce ihtiyaç sahibine ulaşmak, Ramazan bereketini sofralara taşımak için birçok hazırlık yapılıyor.

Hatay Kızılay’dan yapılan açıklamada “Birçok üye ve hayırsever iş yerlerinde ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırıyoruz. Bunun yanında Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı kendine görev edinmiş Kızılay Hatay Şubesi olarak yoksulun halini anlama olan Ramazan ayında sizlerin desteği ile bağışlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırma gayreti içerisinde olacağız. Tüm hayırseverlerimizi yardımlarda bulunarak Kızılay’a destek olmaya davet ediyoruz.” denildi.