Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN FATİH TOSYALI ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, her zaman halkın içerisinde olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli açılışlara törenlere ve programlara katılmaya özen gösteriyor.

ADANA’DAN GELEN KONUKLARI AĞIRLADI

Başkan Fatih Tosyalı ilk olarak Adana’dan İskenderun’a gezmeye gelen çeşitli meslek gruplarından oluşan konukları belediye sosyal tesislerinde ağırladı.

Konukları ile yakından ilgilenen Tosyalı, misafirlere İskenderun ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Konuklar ise yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Necip Fazıl Kısakürek ortaokulu kütüphane açılışın katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Okul idarecileri de eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

BAŞARILI SPORCULARI KUTLADI

Şehir Kulübü tarafından düzenlenen engelliler spor kulübünün kupa törenine katılan Başkan Fatih Tosyalı, spora ve sporcuya her zaman destek olacakları belirterek başarılı sporcuları kutladı.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Tos Çelik Fen Lisesinde düzenlenen mezuniyet törenine katılan Başkan Tosyalı, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Öğrencileri tek tek tebrik etti.

AÇILIŞLARA KATILDI

Sahil Atatürk bulvarı üzerinde hizmete giren Tommy  Hilfiger isimli mağazası ve İGC Basın merkezi civarı hizmete giren bir bayan kuaförün açılışını da gerçekleştiren Başkan Tosyalı işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Fatih Tosyalı her zaman halkımız ile birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını belirterek,”İyi günde kötü günde halkımız ile birlikteyiz.  Gerçekleştirdiğimiz programlarda ayrıca belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor, halka hizmet noktasında görüş, öneri ve talepleri diniyoruz” diye konuştu.