Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ DOĞAN’DAN BAŞKAN TOSYALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan

Hatay Valisi Rahmi Doğan 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından İskenderun Belediye Başkanlığına seçilen Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Vali Rahmi Doğan’ı belediye binası önünde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,başkan yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı.

Belediye Başkanlığı makamında sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Başkan Fatih Tosyalı ile bir süre sohbet eden Vali Rahmi Doğan hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı ise nazik ziyareti için Vali Doğan’a teşekkür ederek,”Bizler halka hizmet noktasında elimizden gelen tüm çalışmayı göstreceğiz.Belediyemizin imkanları ölçüsünde sorumluluk sahamızda ortak akıl ile kentimizi yöneteceğiz.Hep birlikte İskenderun hak ettiği noktaya gelecek inşallah”diye konuştu.

Vali Doğan,”Kentimizin barış ve huzur ortamının korunması, kardeşlik ikliminin devam ettirilmesi ve halka hizmet noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.