Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahutoğlu’ndan İskenderun Kamuoyuna Teşekkür…

31 Mart yerel seçimleri

31 Mart yerel seçimleri sonuçlarına göre İskenderun ikinci parti olan Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Cumhuriyet Halk Partili Dr. Yılmaz Şahutoğlu kamuoyuna teşekkür mesajı yayımladı.

CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu mesajında uzun bir maratonu tamamladıklarını ve 31 Mart mahalli idareler seçimlerini geride bıraktıklarını belirterek “Şu saatlerde; aday adaylığı sürecinden bu güne kadar geçen süreçte bizlere inanıp, güvenerek, daima destek olan ve kucak açan büyük İskenderun Halkımıza sonsuz teşekkür etmek istiyorum!” dedi.

 

Hizmet yarışına çıktıkları günden bu yana hiç kimseyi ötekileştirmeden ve ayırmadan herkese eşit bir şekilde yaklaşım sergilediklerinin altını çizen Dr. Şahutoğlu “Başımızı öne eğmeden, hep birlikte dik durarak İskenderun halkına hizmet etme yolunda yapacağımız projelerimizi anlattık. Gönüllerinde yer edindiğimiz İskenderun halkımız bizlere olan desteklerini esirgemediler. Verilen destekler sayesinde aldığımız oy oranı ile milletimizin gönlünde yer bulduk. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsımı İskenderun halkına Belediye Başkan Adayı olarak bu görevi bana tevdi eden ve desteklerini esirgemeyen başta,

CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na

CHP Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu Üyelerine,

CHP Hatay Milletvekillerimize,

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a,

CHP Hatay İl Örgütü ve İskenderun İlçe Örgütü’ne,

CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’na,

Millet İttifakı’nın ortağı olan İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na,