Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAYLI YAZARDAN “DÜŞLERLE YOLCULUK 4/12 ELYA” ROMANI

Hataylı yazar Pınar Yolcu’nun

Hataylı yazar Pınar Yolcu’nun ilk kitabı olan “Düşlerle Yolculuk 4/12 Elya” okuyucularıyla buluştu.

Güney Rüzgârı Yayınları’ndan çıkan 208 sayfalık roman, kurgu türünden bir kadının yaşam hikayesini ele alıyor. Romanın üç seriden oluşacağını belirten yazar Pınar Yolcu eserinde, “Ben Sanuş… Bu kadim şehrin insanıyım. Kadim şehirde yaşamanın dünyama kattığı güzellikler anlattıklarım. Yaşadım, özümsedim hepsini. Hayat, hayallerdeki gibi değildir. Kitaplardaki gibi ise hiç değildir. Yaşamak istediğiniz son, ellerinizde tutuğunuz kalemde gizlidir. Kaleminiz güzelse eserler yaratırsınız. Kaleminiz ufak ve yıpranmışsa, bu kötü eser yaratacağınız anlamını taşımaz. Henüz hazır olmadığınıza kanıttır. Yeniliğe açık olmanız gerektiğini gösterir sadece” diyerek, insanların umutsuzluğa kapılmamalarını belirtiyor.

Kadının toplumdaki yeri ve yaşamda karşılaşılan görülerin insan yaşamında bıraktığı izleri usta bir üslupla okuyucusuyla paylaşan Yolcu, Antakya’da turizm sektöründe çalışırken, aynı zamanda edebiyatla ilgilenen evli ve bir çocuk annesi.

Kitabın editörlüğünü yapan Gazeteci Mehmet Ali Solak, günlük yaşamda karşılaştığımız olayların ve yaşanmışların farkına vardıklarımız ile varmadıklarımız arasındaki çizgileri hatırlatan eserin, okunmaya değer bularak, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Okumak, yaşamı anlamlı kılmaktır. Her fırsatta evimize, arabamıza, kılık-kıyafetimize gerekli katkıları sunarken, bizi biz yapan kendi özümüze yani kendi şahsımıza ödül vermeyi asla unutmamalıyız. Bunun en önemli yolu ruhumuzu huzurlu kılmaktır, gıdasını eksik bırakmamaktır. Okudukça, huzuru bulacak ve en iyi dost olan kitaplarla daha iyi vakit geçireceksiniz. Ne duruyorsunuz Düşlerle Yolculuk 4/12 Elya seçkin kitapçılarda sizi bekliyor. Keyifli okumalar.”