Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Anadolu Lisesi İskenderun’u Gururlandırdı…

  Dijital müzik platformu

 

Dijital müzik platformu fizy sponsorluğunda düzenlenen 22. Liseler Arası Müzik Yarışması’na katılan Fatih Anadolu Lisesi grubu şarkılarıyla seslerini Türkiye’ye duyurmayı başardı, İskenderun’un gururu oldu.

Hatay’ın İskenderun ilçesinden de yarışmaya katılan Fatih Anadolu Lisesi; Muhammed Bozdemir, Feride Çörtük, Ali Koca, Derman Değirmen, Cem Kasımoğlu, Ufuk Dönmezer, Şevval Altun’dan oluşan grup yarışmada ‘Yalnız’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Fatih Anadolu Lisesi seslendirdiği ‘Yalnız’ adlı şarkısıyla finallere katılamadı ancak, Ankara’da 200 lise arasında dördüncü, Türkiye genelinde de 700 lise arasında ise 11. olmayı başararak Hatay ve İskenderun’u en iyi şekilde temsil etti.

Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Sarı, 22. Liseler Arası Fizy müzik yarışmasında okullarının müzik grubunun elde ettiği başarıdan gurur duyduğunu belirterek “Grubumuz Ankara’da okulumuzu başarıyla temsil ettikten sonra halk oylamasıyla elemeler bölümünde 200 okul içerisinden dördüncü oldu. Türkiye geneli 700 okul içerisinden ise ilk 11’e girmesi bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Küçükşeyler Türkiye’nin En İyi Anaokulu

Okul Müdürü Kadir Sarı, müzik gruplarından desteklerini esirgemeyen çok sevgili İskenderun halkına teşekkürü bir borç bildiklerini de sözlerine ekledi.