Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devir-Teslim Yapıldı Belen’de Gül Dönemi…

Hatay’da 31 Mart Yerel

Hatay’da 31 Mart Yerel seçimlerinde Belen Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur ittifakının MHP’li adayı İbrahim Gül, İskenderun’da İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıImage result for Ä°BRAHÄ°M GÜL MAZBATASINI

Belen Belediye Başkanı seçilen Cumhur ittifakının MHP’li adayı İbrahim Gül,  Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı ve beraberindeki 11 Belediye meclis üyesiyle birlikte mazbatasını almak üzere İskenderun ilçe Seçim Kuruluna geldi.

 

Adliye çıkışında MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Belediye Meclis üyeleri, eşi Kifayet Gül ile birlikte törenle 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu mazbatasını teslim alan İbrahim Gül, seçimin hayırlı olmasını dileyerek “Rabim hepimize hayırlı hizmetler nasip eder inşallah. Bundan sonra Belen’in tamamını kucaklayarak beş yıl boyuncu özlenen hizmetleri yapma bizlere nasip olur. Belen bu işten kazançlı çıkacak, hayırlı olsun” dedi.

 

Belen Belediyesine geçen MHP’li İbrahim Gül ile beraberindekileri burada da davul-zurna eşliğinde coşkulu bir kalabalık karşıladı ve bir vatandaş adak olarak büyükbaş hayvan kesti. Belen’in yeni belediye başkanı İbrahim Gül’e kurbanın kanı alnına sürüldü.Image result for Ä°BRAHÄ°M GÜL MAZBATASINI

 

Devir-teslim töreninde bir konuşma yapan Ak Partili Adnan Vurucu, 31 Mart 2019 Mahalli idareler Genel seçimlerini kazasız huzur içerinde geçirdiklerini belirterek “Büyük bir efor serdedildi ve en nihayetinde de Belen’in yeni Belediye Başkanı da Cumhur ittifakının başkanı ve bizim başkanımız İbrahim Gül kardeşimize bu görev nasip oldu. Rabbin kendisine hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” diye konşutu.