Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’ÇOCUKLAR EL ELE ATATÜRK’ÜN İZİNDE ‘’

İskenderun Sahil Mesleki ve

İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında İskenderun Atatürk Anıtı’na giderek Ata huzurunda tören düzenledi.
23 Nisan’ın özelliğine uygun rengarenk kıyafetlerle bahar tören alanına gelen çocuklara milli ve manevi duygularını kazandırılması için 24 Nisan Çarşamba günü ‘’ÇOCUKLAR EL ELE ATATÜRK’ÜN İZİNDE ‘’ yürüyüşü öğretmenler eşliğinde velilerin de katılımıyla gerçekleşti.
Birlik ve beraberlik duygusunu Atamız’ın huzurunda sergileyen İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu töreninde minik öğrenciler, Atatürk ve bayrak sevgisini taşıdıkları dövizlere yansıttılar.
23 Nisan ‘’ÇOCUKLAR EL ELE ATATÜRK’ÜN İZİNDE ‘’ yürüyüşünü izlemeye gelenler, “Böyle kocaman yürekli kalpleri Atatürk sevgisiyle dolu, geleceğimizin teminatı pırıl pırıl çocuklarımız var oldukça Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Şanlı Al Bayrağımız ve Kalplerimizdeki Atatürk Sevgisi sonsuza kadar yaşayacaktır.” Diyerek bu anlamlı etkinlikte emeği geçenlere teşekür ettiler.