Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,Polis Teşkilatını Kutladı

10 Nisan Türk Polis

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı birlikte,  Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak’a çiçek takdim etti.

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Arsuz’da çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Sabah saatlerinde Arsuz Kent Meydanı’nda düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninin ardından protokol, Arsuz Kaymakamlık binasında Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak’a tebriklerini iletti.

Halkın mutluluğunu ve huzurunu amaçlayan Polis Teşkilatının 174. yılını kutlayan Başkan Güven, “Güvenlik ve huzuru sağlamak için büyük bir emek sarf eden polis teşkilatımız, bireylerin topluma faydalı olması yönünde ciddi katkı sunmaktadır. Milletimizin can ve mal güvenliğini koruyan, bir güvencedir. Güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan Emniyet Teşkilatımızın,  Polis Haftası’nı kutluyorum. Görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi.