Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TOSYALI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

-BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:

-BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:

MUHTARLARIMIZ İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı , “mahallelerimizde göreve gelen ve görevlerine devam eden tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum ”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye meclis salonunda muhtarlar ile bir araya geldi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Düzenlenen toplantı öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,”Yeni dönemimiz hepimiz için hayırlı olsun. Hepimizin amacı halkımıza ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlara hizmet etmektir. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız. Hiçbir mahallemizi ayrım yapmadan adil bir hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızı belirlenecek olan plan ve programlar dâhilinde yapacağız. Sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

MUHTARLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE

Başkan Fatih Tosyalı ,”mahallelerin sorunlarını daha kısa sürede çözmek ve muhtarlarla birlikte ilçeye daha iyi hizmet vermek için belediye bünyesindeki muhtarlık müdürlüğü daha aktif görev yapacak. Tüm muhtarlarımız bu müdürlük ile iletişim haline geçip yaşanan sorunlara kısa sürede çözüm bulunacak. Muhtarlarımız tüm istek ve taleplerini muhtarlık müdürlüğüne bildirebilecek” şeklinde konuştu.

Düzenlenen toplantıya belediye başkan yardımcısı Ahmet Keskin, resmi dairelerin ve belediyelerin daire müdürleri, muhtarlar ve muhtarlıklar müdürü Cemil Çengel’de katıldı.