Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN GÜVEN MAZBATASINI ALDI

Arsuz Belediye Başkanı Dr.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, mazbatasını, İlçe Seçim Kurulu adına İskenderun Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan’ın elinden aldı.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İyi Parti Arsuz İlçe Başkanı Kamil Kubat, Meclis Üyeleri ve halkın yoğun ilgi gösterdiği mazbata töreninde Başkan Güven, Arsuz’a hizmeti hep birlikte getireceklerini belirtti. Seçim sürecini başarılı ve demokratik bir şekilde yöneten İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve tüm emekçilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Dr. Asaf Güven, “Demokrasilerde seçimlerle birlikte böyle süreçler oluyor. Yeni bir döneme başlıyoruz. Bu dönem içerisinde beni yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma,  Cumhuriyet Halk Partisinin yöneticilerine, gençlik kolları ve kadın kolları dâhil olmak üzere, birlikte hareket ettiğimiz İyi Parti yetkililerine teşekkür ederim. Oy ’unu bana vererek Hatay’da en yüksek oyu almamızı sağlayan sizlere, Arsuz halkına da teşekkür ediyorum.

“Çalışan Herkes Bizim İçin Bir Değerdir”

Bugünden itibaren Arsuz Belediye Başkanlığını üstlenmiş biri olarak, hiçbir ayırım yapmadan, Arsuz için çalışan, Hatay için çalışan, Türkiye için çalışan, Ay Yıldızlı bayrağın altında herkese eşit muamele ve eşit hizmet vereceğimizin sözünü bir kez daha tekrarlıyorum. Belediyede de, dışarıda da mutlaka kendi çalışma tarzımıza göre en iyi hizmeti verebilecek örgütlenmelere ve çalışmalara gireceğiz. Bunu hep beraber yapacağız. Çalışan herkes bizim için bir değerdir. Verilen işi değeri, layıkıyla yapan, halka hizmet eden kim olursa olsun benim başımın üstünde yeri vardır. Hiç bir şekilde ayrım yapmayacağız. Bunu burada da tekrarlamak istiyorum,” dedi.

Mazbatasını alan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ardından İskenderun Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hatice Günal’ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti.