Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN 23 NİSAN MESAJI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için herkese görevler düştüğünü belirtti.

Belediye Başkanı Tosyalı,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tosyalı mesajında, 23 Nisan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara duyduğu sevgi ve güvenin göstergesi olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“Çocuklarımız, milletimizin en değerli varlığı, barışın, kardeşliğin ve sevginin temsilcileri, geleceğimiz, güvencemiz ve umudumuzdur. Bu onurlu gün, sadece Türk çocuklarına değil, bütün dünya çocuklarına verilmiş eşsiz bir gündür. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir.

Türk Milleti’nin aydınlık geleceği olarak gördüğümüz çocuklarımızın; sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimizdir.

Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı, milletimizin geçmişten gelen birikimi ve birlik beraberlik içinde çok çalışarak daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bundan tam 99 yıl önce bu aziz vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu topraklar üzerinde milli mücadelede canlarını seve seve milletimizin geleceği için feda eden yüce şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyor, bütün hemşehrilerimin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum “