Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. HATAY KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Elite Fuarcılık organizasyonluğunda hayata geçirilen ‘3.Hatay Kitap Fuarı’ 20 Nisan’da kapılarını açıyor.

Hatay’ın kültürel ve sosyal yönünü zenginleştirmek adına sayısız etkinliği hemşehrileriyle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeni bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.

Birbirinden kaliteli yayınevleri ve yazarların katılım sağlayacağı; 20- 28 Nisan tarihleri arasında HBB Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan organizasyonda, yazarların özel serileri, ders ve kültür kitapları özel fiyatlarla satışa sunulacak.

20 Nisan tarihinde kapılarını açacak olan 3. Hatay Kitap Fuarı içeriğinde bir çok söyleşi, konferans şiir dinletisi, resim sergisi ve 23 Nisan’da çocuklara yönelik kum boyama, zeka oyunları, yüz boyama gibi etkinlikleriyle misafirlerini ağırlayacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan fuar organizasyonuna; İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları, OT Dergisi, Doğan yayın grubu, Pegasus yayınları, Sel yayıncılık, Destek yayınları, Hayy Kitap, Epsilon yayınları, Ephesus yayınları, Timaş yayınları, Palme yayınları, Olimpia yayınları, Aylak Adam yayınları, Koridor yayınları, İleri yayınları, Dokuz yayınları, Parodi yayınları gibi 150 ‘den fazla büyük yayınevini katılım sağlayacak.

KALİTELİ YAZARLAR KİTAP FUARINDA

Çok yönlü etkinliklere ev sahipliği yapacak olan fuara; Enver Aysever, Ahmet Günbay Yıldız, Metin Özdamarlar, Ali Lidar, Aslı Arslan, Bilal Sami Gökdemir, Dilara Keskin, Merdan Yanardağ,  Elçin Eşin, Bircan Yıldırım, Emre Gül, Canan Tan, Koray Yersüren, Büşra Sanay, Kutay Görgülü, Emine Tavuz, N.G. Kabal, T.Y Mazer, Erol Çalı, Zeynep Seyhan, Filiz Puluç, Kemal Hamamcıoğlu, Fırat İzgi, Hüsnü Mahalli, Murat Menteş, Selçuk Erdem, Sümeyye Koç, Sermin Yaşar, Şule Avlamaz, Tunç Balaban, Uğur Koşar gibi birbirinden kaliteli yazarların katılım sağlayarak imza gününde sevenleriyle buluşacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek olan kitap fuarının 20 Nisan Cumartesi günü saat 9.00’da halk açılışının gerçekleşeceğini ve tüm Hatay halkının davetli olduğu bildirildi.