Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA Kadınları Çok Çalışıyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından ‘Tanışma Çayı’ programı düzenlendi.

Programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in eşi Ayşenur Yönden, TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu, İskenderun AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, AK Parti Kadın  Kolları Başkanı Gül Nalcı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven’in eşi Gülbahar Güven, sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu ,” TÜGVA olarak sağlıklı toplumların sağlıklı aile yapılarıyla meydana gelebileceğini ve bunun için kadının aileden ve toplumdan elini çekmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için çalışmalar, faaliyetler toplantılar ve seminerler düzenliyoruz “dedi.

Öğrenci, çalışan, eş ve anne olan hanımlarımızın, milli ve manevi değerlerimize bağlı, bilgi ve özgüven sahibi, aile kurumunu sosyal, kültürel ve eğitsel bakımdan destekleyecek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Soylu,”Bu vesile ile tanışma toplantımıza teşrif buyuran tüm misafirlerimizin ayaklarına, gönüllerine sağlık, çok teşekkür ederiz. Hoşça kalın Allaha emanet olun ”diye konuştu.

Düzenlenen programa katılan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’da bayanlara yönelik projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik sohbet ortamında devam etti.