Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’nin Büyükşehir ve İlçe Adayından İGC Ziyareti…

Saadet Partisi GİK (Genel

Saadet Partisi GİK (Genel İdare Kurulu) üyesi Necmettin Çalışkan ile Büyükşehir adayı Ahmet Yıldız ve İskenderun Belediye Başkan adayı Halil Çelik İGC’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi GİK (Genel İdare Kurulu) üyesi Necmettin Çalışkan, 31 Mart’ta sonucu en fazla merak edilen yerlerin Ankara ve Hatay olacağını düşündüklerini belirterek “Umarız vatandaşlar iktidarın kulağını çekerler” dedi.

 

Cumhurbaşkanının parti genel başkanı sıfatı ile Hatay’a biri il diğeri ilçeye olmak üzere iki kez miting tercih etmesini yorumlayan Çalışkan “Bir kez daha geleceğini de duyduk. Seçim çalışmaları çok gergin geçiyor. Bu bir yerel seçim, abartılmamalı. Hatay da seçimler son derece gergin geçiyor. Hele yurt dışı operasyonlarında bulunan askerlerin de Hatay seçimlerinde oy kullanacağı söylentisi bizi üzdü. Türkiye de demokrasi, hukuk var. Suriyelilere vatandaşlık verilmesi doğru olabilir. Ama oturdukları yere göre sayıları belirleniyorsa hukuk devre dışı kalmış demektir. Örneğin Kumlu’da 400 oya ihtiyaç varsa 400 kişiye vatandaşlık veriyorlar. Nerede kaç oy ihtiyacı varsa o kadar sayıda vatandaşlık dağıtıyorlar. İnşallah seçimler barış ve kardeşlik içinde geçer. İskenderun’da gergin geçiyor. Israrla 3 aday çekişiyor diye lanse ediliyor” şeklinde konuştu.

İktidarın da muhalefetin de kamu kaynaklarını kullanarak çalışma yaptıklarına değinen Çalışkan Partilerinin Karamollaoğlu’nun liderliğinde başarıyla yol aldığını ve karşılığını bulduğunu, ayrıca partilerine başka partilerden gelenlerin de olduğunu sözlerine ekledi.