Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet İttifakı Şahutoğlu Cumhur İttifakı Fatih Tosyalı’yı Ziyaret Etti

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yönetimi ile birlikte Cumhur İttifakı Merkez Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven tarafından samimi bir şekilde karşılanan Millet İttifakı CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve heyeti, sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, birlikteliğin hiç bozulmamasını temenni ettiklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini söyledi.

Şahutoğlu, “İskenderun’un, bir medeniyet, barış, kardeşlik, hoşgörü kenti olduğunu buradaki bu güzel manzaradan, bu güzel yüzlü insanlardan, bu samimi ve sıcak karşılamadan, bu sıcak atmosferden çok net anlayabiliyoruz. Bizler de Hatay’ın insanları olarak bu tablo ile gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Bu samimi ortamdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bir demokratik yarışı içerisindeyiz ama bu demokratik yarışı hiç kuşkusuz ki biz ahlaki ve etik ölçülerde yürütmenin ciddi gayreti ve titizliği ile ilk günden itibaren hareket ettik. Temel amacımız 31 Mart’ta kesinlikle kaybedenin değil kazananın İskenderun, kazananın Hatay olmasını diliyoruz. Biz bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Biz Türkiye’nin en önemli, en hassas, en stratejik şehirlerinden birisinde yaşıyoruz. “

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ; “Şu ana kadar çok kaliteli ve seviyeli bir seçim süreci yaşıyoruz. Bunun böyle olmasının en büyük sebebi iki teşkilatın, iki belediye başkan adayının, iki ilçe başkanının bu hususta göstermiş oldukları özenden kaynaklanıyor. Geri kalan sürecin de böyle devam edeceğinden en ufak bir endişem yok. Sonunda kazanan İskenderun olsun, kaybeden olmasın. 31 Mart akşamı bittiğinde birbirimizi tebrik edebilelim, birbirimizin yanında olabilelim, 1 Nisan’da birbirimizle selamlaşabilelim. Nezaket gösterip ziyaret ettiler teşekkür ediyoruz biz de en kısa zamanda kendilerini ziyaret edeceğiz.” diye konuştu.