Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mete Aslan’a Sevgi Seli”

Seçim çalışmaları kapsamında şehrin

Seçim çalışmaları kapsamında şehrin her caddesini karış karış gezen Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Girdiği her dükkânda ilgi ve alaka ile karşılaşan Mete Aslan ekonomik durumun esnafa yansıdığına dikkat çekerek ülkenin gidişatının kötü olduğunu ifade etti.
Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mete Aslan, “Hep birlikte İskenderun üzerinde oynanan oyunu bozacağız. Sizlere dayatılan adaylara karşı tepki vermek ve bu gidişata dur demek için sizleri İskenderun ittifakına davet ediyorum. İskenderun ittifakı ile birlikte şehre bir disiplin ve düzen gelecek. 10 yıldır İskenderun’da ne yapılıp ne yapılmadığını gördünüz. İktidar partisi diye oy verdiniz ancak son 5 yılda gelinen nokta ortada. Caddeleriniz, sokaklarınız çukur içinde. İnsanlar çamurun içinde yürüyor. Kısa süreli bir yağmurda bile göl oluyor. Esnaflar olarak ekonomik durumun yansımalarını daha iyi hissediyorsunuz. Bakın her girdiğim işyerleri boş. Bu durum ülkenin ne hale geldiğini gösteriyor. İktidar partisi adayına oy verecekler bunu da düşünsün. Bence bir uyarı niteliğinde tepki gösterin ve bu seçimlerde İskenderun’un dayatmalara karşı nasıl birlikte hareket ettiğini gösterin” dedi.
Özellikle gençlerin Mete Aslan’la birlikte Selfi çektirme yarışına girdiği esnaf gezisinde, Aslan’a sıcak ilgi de görülmeye değerdi. Gençlerin, anne ve babalarından Mete Aslan’ın İskenderun’a yaptığı hizmetleri çok duyduklarını ve yeniden belediye başkanı olarak seçilmesi için Aslan’a destek vereceklerini söylemesi de dikkatlerden kaçmadı.
Diğer iki adayında Ankara dayatması olduğuna vurgu yapan Mete Aslan, “ İki adayın da tek elden çıktığını düşünüyorum. Partiler ittifak yaparken seçmene sormadılar. Neden seçmen sizin ittifak yaptığınız partiye oy versin. İşte biz bu Ankara dayatmasını kırmak için ve tepkimizi ortaya koymak için İskenderun İttifakını kurduk. Bu ittifak İskenderunluların kendi adayını belirlediği ittifak olacak. Fabrika yönetmekle veya hastane yönetmekle belediyecilik yapılmaz. Bir ihtisas alanı olan belediyecilik bunların bildiği kadar kolay iş değil. İki mahallenin sınırını gösteremeyecek isimler belediye başkanı olamaz. Halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını karşılamak için İskenderun’u ve İskenderunluyu tanıması lazım. 40 yıllık belediyecilik tecrübeme dayanarak sizlerin huzurunuzdayız” dedi