Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mete Aslan, “İskenderun’da her mezhepten her dildin her dinden insanlarla kardeşçe yaşıyoruz ve bu kardeşliğimizi de kimse bozamaz” dedi.

Demokrat Parti Belediye Başkanı

Demokrat Parti Belediye Başkanı Mete Aslan seçim ziyaretlerini Cemevi’nde sürdürdü. Kalabalık bir toplulukla karşılanan Mete Aslan, “İskenderun’da her mezhepten her dildin her dinden insanlarla kardeşçe yaşıyoruz ve bu kardeşliğimizi de kimse bozamaz” dedi.
Ayrıştırıcı dil ve söylemlerden kaçınmamız gerektiğini de söyleyen Mete Aslan, “Bizim hakkımda nice dedikodular çıkardılar. İskenderun gibi zengin kültüre sahip İskenderun’da aramızı kimse bozamaz. Enderun ittifak olarak tüm İskenderunluları bu ittifak altına davet ediyorum. Birbirimize ve İskenderun’a sahi çıkacağız Yoksa İskenderun üzerinde oynanan oyunları anladığımızda çok geç olacak. Zaten İskenderun belediyesi bir müdürlük olmuş.Tüm yetki ve para Antakya’ya gidiyor. Bize kalan az bir bütçe ile ne yapabilirsek onu yaparız. Hayal satıp bu halkı hiç kandırmadım. Benden sonra 5 yıl Chp’yi 5 yıl da Akp’yi denediniz. Memnunsanız devam edin. Yok değilseniz İskenderun ittifakına katılın. Ankara’nın İskenderun’la oynamasına izin vermemek için bu ittifakı kurduk. Bu model ülke geneline yayılacak. Samsun’da Samsun ittifakı kurulmuş, birkaç ilçede de olmuş. Bizim başlattığımız bu ittifak ülke genelinde bir model olacak. Cemevi’nin de sorunlarını biliyorum. Üst katınız yarım kalmış Belediyeye borç durumunuz var. Belediye başkanlığı dönemimizde bunlar çözülür” dedi