Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mete Aslan Çarşı Esnafıyla Kucaklaştı.

Yoğun seçim temposuna Ulucami

Yoğun seçim temposuna Ulucami esnafını ziyaret ederek devam eden Mete Aslan çarşı esnafıyla kucaklaştı. Ulucami caddesinin bir bölümünü gezen Mete Aslan’a yoldan geçen vatadanşalrında ilgisi büyüktü.
Her esnafın dükkanına girerek tek tek selamlaşan Mete Aslan,kendisini esnaf düşmanı gibi lanse ederek algı yaratanlara da sert tepki gösterdi. Esnaflarla sohbet eden Mete Aslan, “Bana esnaf düşmanı diyorlar. 15 yıllık belediye başkanlığı dönemimde seyyar satıcıları esnaf yaptım. Esnaf düşmanı bunu yapar mı? Benim esnafımın önünde seyyar satıcılar mal satıyorlardı. Esnafım zarar görüyordu. Ben bunu engelledim ve esnafımın önünü açtım. Bunu yapan nasıl esnaf düşmanı olur. Algı yaratarak seçim kazanacaklarını sananlar var. Mete Aslan esnaf dostudur. Yasalara uymayan, vatandaşa bozuk mal satan vatandaşı rahatsız edecek şekilde caddeleri işgal edenlere tepki göstermek bir belediye başkanının görevidir. Esnaf kardeşlerim rahat olsunlar. Mete Aslan onların dostudur. İskenderun’da yasa dışı iş yapmayan her esnaf benim dostumdur” dedi
Esnaflarında yoğun ilgisini alan Mete Aslan’a yoldan geçen vatandaşların gösterdikleri ilgi de dikkatlerden kaçmadı. Mete Aslan’ı gören her kesimden vatandaş Mete Aslan’ın yanına giderek kucaklaştı ve resim çektirme yarışına girdiler. Bu ilgiden memnun olan Mete Aslan, “Vatandaşlarımızın ilgisinden memnunum. Demek ki beni özlemişler. Onların destekleri ile İskenderun’a kaldığımız yerden devam edip hizmetlerle buluşturacağız” dedi.