Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’MECLİSTEKİ BEKLENTİLERİMİZİ YENİ DÖNEMDE HAYATA GEÇiRMEK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK”

Milliyetçi  Hareket Partisi, Belediye

Milliyetçi  Hareket Partisi, Belediye Meclisi’ndeki muhalefet çalışmalarını yeni dönemde iktidar çatısı altında başarıyla devam ettirmeyi hedefliyor.

‘’MECLİSTEKİ BEKLENTİLERİMİZİ YENİ DÖNEMDE HAYATA GEÇiRMEK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK”

Cumhur İttifakı ile yerel seçimlerde, seçmenlerden  büyük beklentileri karşılayacak bir oy potansiyeli almak için partililer yoğun seçim çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İskenderun  Belediye Meclisi MHP Grup başkan vekili Emir Selim Yazar, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı listesinden göreve yeniden talip oldu.

STRATEJİLERİ HEP “YAPICI MUHALAFET”  OLDU

Belediye Meclisi oturumlarında bugüne kadar yapıcı muhalefetiyle kamuoyundan olumlu eleştirilerini alan MHP grubunun, kent çıkarlarını gözeten  tüm projeleri destekleyerek tam puan aldı.

EMİR SELİM YAZAR NE DÜŞÜNÜYOR?

Parti   olarak izledikleri pozitif stratejisinin mimarlarından olan Emir Selim Yazar, seçimler ve sonrasındaki beklentilerini şöyle yanıtladı:

‘’İskenderun sürekli büyüme gösteren, beklentileri yükselten kenttir. Bu beklentilerin yerine gelmesi için kaybedilecek zaman olmadığına inanıyorum. Çünkü İskenderun, ihtiyacı olan projelerin süratli bir şekilde hayata geçirilmesi gerekiyor. Bizim MHP olarak son beş yıldaki bütün çalışmalarımız olumlu projelere destek vermek, olumsuz olanlara yapıcı eleştirilerle yön vermekti. Bunu başardık ve yeni dönemde seçmenlerimiz tekrar görev verdiği takdirde daha üst seviyede yoğun bir çalışma dönemine gireceğiz. Görev verildiği takdirde, meclis üyeleri olarak İskenderun’un ulaşımdan sosyal projelere, çevre düzenlemelerinden yaşam alanlarına kadar birçok hizmet beklentisini yeni dönemde yerine getirecektir.

Haktan, hakikattan ve halktan yana olarak her zaman İskenderun’umuzun menfaatlerini en önde tutarak HİZMET- ÇÖZÜM- UZLAŞI odaklı, DENGE ve DENETLEME görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ettik.

ŞEFFAFLIK ANA İLKEMİZ OLACAKTIR

Emir Selim Yazar ayrıca görev yaptıkları süre içerisinde şeffaflığa büyük önem verdiklerini hatırlatarak, “Biz MHP Grubu olarak meclis oturumlarının canlı yayınlanması, elektronik oylamaya geçilmesi ve görüşme tutanaklarının grup başkanvekillerine verilmesi konusunda ısrarcı bir tutum sergiledik. Aynı şekilde bu kararlığımız sürecek ve uygulanacaktır.

Bu görüş çerçevesinde yaptığımız ziyaretler ve başlayan mitinglerimizde halkımıza bunu anlatıyoruz. İskenderun’un bu fırsatı kullanacağına inanıyoruz”