Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da Nevruz kutlaması…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde HDP

Hatay’ın İskenderun ilçesinde HDP İl ve İlçe teşkilatı ile bazı STK’ların yer aldığı tertip komitesi tarafından düzenlenen Nevruz kutlama etkinliğine Adana Milletvekili Tülay Hamitoğulları da katıldı.

Yıldırımtepe Pazar alanında gerçekleştirilen Nevruz kutlamaları Emniyet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında yapıldı.

 

ÇOCUKLARIN DRONE İLGİSİ

Emniyet Müdürlüğünün geniş güvenlik çemberi altına aldığı ve alanı havadan görüntü kaydedicisi polis drone ise çocukların ilgisini çekti.  Gökyüzünde dolaşan Drone yere yakın noktada uçunca çocuklar da peşine koşarak oyun oynamaları ise renkli görüntülere neden oldu.

 

Konuşma yapan HDP Adana Milletvekili Tülay Hamitoğulları insan haklarına ve demokrasiye saygının yerlerde süründüğünü ifade ederek “Anayasada tanımlı olan düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanmak isteyenlere karşı sosyal medya hesaplarında bir twitter, bir mesaj paylaştığı için insanlar yargı eliyle terbiye edilmeye çalışılıyor” dedi.

Bugün 2011’den beri Suriye’de savaşın devam ettiğini vurgulayan Hamitoğulları “Ama Türkiye Suriye’den, savaşmakta olan bir ülkeden patates ithal eder hale gelmiş durumda. İşsizlik ve yoksulluk hat safhada, bugün mutfaklarımızda pişen, kaynayan tencereler, patlıcanı patatesi tanzim satış noktalarında arar hale gelinmiş durumdadır” diye konuştu.

 

Katılımcılar daha sonra hep birlikte Nevruz ateşini yaktığı kutlamalarda vatandaşlar müzik eşliğinde halaylar çekti baharı kutladılar.