Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

”HALT ETMİŞLER”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, son zamanlarda hakkında özellikle Belediye karşısında bulunan “Cafeler Sokağı” esnafını mağdur edecek söylentilerine “Hiçbir esnafımıza karışılmayacak! Bilakis daha rahat ve huzur içinde çalışmalarına vesile olacağız” dedi ve ekledi;

HALT ETMİLŞLER!

 

Yerel seçim sürecinde son 25 güne girilirken İskenderun’da bulunan aday adaylarıda çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Özellikle kentimiz İskenderun’da sakin ve huzur içinde bir seçim atmosferi yaşanırken, zaman zaman ortaya atılan dedikodu türü ifadeler aday adaylarını rahatsız ediyor.

Bunlara son örneklerden biride bundan önce 15 yıl İskenderun belediye başkanlığı yapan ve şimdi Demokrat Parti İskenderun belediye başkan adayı olan Mete Aslan’la ilgili oldu. Görev yaptığı süre içinde çoğu zaman yasal olmayan işlere taviz vermemesi ile bilinen Mete Aslan’ın göreve geldiğinde İskenderun Belediye hizmet binası karşısında bulunan ve Cafeler Caddesi olarak bilinen bölgedeki işyerlerini yıkacağı ve orada bulunan esnafı mağdur edeceği söylentileri Aslan’ı konu hakkında açıklama yapmaya mecbur bıraktı. Burada bulunan esnaflara kesinlikle karışılmayacağını ifade eden Aslan, “Bilakis bizler burada bulunan ve diğer esnaflarımızın huzur içinde çalışmalarını sağlayacağız. Zaten ekonomik darboğazda olan esnafımıza nasıl böyle bir vicdansızlığı reva görebiliriz! Birileri çıkmış konuşuyor! Yazık hem de çok yazık! Bizleri bu gibi çamur at izi kalsın politikaları ile yıldıramazlar. Evet, haksızlığa, hukuksuzluğa, kaçak yapılaşmaya yine karşı duracağız. Yasal olmayan hiçbir işte babamın oğlunu tanımam. Biz bunları İskenderun’umuz için söylüyoruz. O yüzden esnafımızın kafasını karıştırmak isteyenler başka yerlerden kendilerine ekmek arasınlar.” Dedi.     Bizleri bu gibi çamur at izi kalsın politikaları ile yıldıramazlar. Evet, haksızlığa, hukuksuzluğa, kaçak yapılaşmaya yine karşı duracağız. Yasal olmayan hiçbir işte babamın oğlunu tanımam. Biz bunları İskenderun’umuz için söylüyoruz. O yüzden esnafımızın kafasını karıştırmak isteyenler başka yerlerden kendilerine ekmek arasınlar.” Dedi.