Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DP İlçe Başkanı Bilal Karaosman’ın Basın Açıklaması

-DP İSKENDERUN 2019 YEREL

-DP İSKENDERUN 2019 YEREL SEÇİM MİTİNG KONUŞMASI-

 

Saygıdeğer başkanım, meclis aday adayı arkadaşlarım, kıymetli basın mensubu arkadaşlar ve pek kıymatli İskenderun’lu hemşehrilerim, hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

 

Demokrat Parti, memleketimizin çimentosu, mayası, geçmişte yaptıkları ve gelecekte yapacaklarının teminatı, sizlerin ve bizlerin vazgeçilmez sevdasıdır.

 

Demokratlık ötekileştirmeyen, farklılıkları zenginlik olarak algılayan, adil ve hürriyetçi kuralların hayat bulması için çalışan ve hukukun üstünlüğüne inanan bir zihniyet ve tavrı ifade etmektedir.

 

İskenderun’da Demokrat Parti iki ittifaka mecbur değilsiniz, size alternatif işte Demokrat Parti, işte Mete ASLAN demek suretiyle, alternatifin SİZLER olduğunu İskenderun İttifakının olduğunu göstermiştir.Toplumun her kesimini, tüm partilileri kucaklayan İskenderun İttifakı, Mete ASLAN ile alternatifsiz kalmamış, çaresiz kalmamış, çözümsüz kalmamıştır.Alternatif BİZiz, SİZsiniz, çare SİZ siniz, çözüm SİZsiniz diyerek yola çıkılmış, İskenderun’ a İskenderun’lunun sahip olacağı bir ortam hep birlikte hazırlanmıştır.

 

İşte işin ehli Mete ASLAN,

İşte tecrübe, bilgi Mete ASLAN,

İşte eserleriyle Mete ASLAN,

İşte İskenderun’u İskenderun kılan Mete ASLAN…

 

Seçiminiz ve tercihiniz hayırlı ve bereketli olsun, yolumuz ve bahtımız açık olsun inşallah…30.03.2019

 

DP İlçe Başk. Bilal KARAOSMAN.