Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DP Adayı Mete Aslan Kocatepe ve Meydan Mahallelerinde Vatandaşların Misafiri Oldu.

Gündüz programlarından sonra akşamları

Gündüz programlarından sonra akşamları da ev ve mahalle ziyaretlerine devam eden DP Adayı Mete Aslan Kocatepe ve Meydan mahallelerinde vatandaşların misafiri oldu. Ev toplantısı olarak gittiği yerlerde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşam Mete Aslan bu sıcak ilginin 31 Mart zaferine işaret ettiğini ifade etti.
Meydan mahallesinde ve Kocatepe mahallerinde vatandaşların hem sorularını yanıtlayan hem de onlara İskenderun ittifakını anlatan Mete Aslan, “Büyükşehir belası var başımızda. Başkan kim olursa olsun iskenderun haklarını kimseye yedirmem. Madem yetki ve para orada o zaman bu şehrin sorun ve hizmet noktasındaki çözümleri için de üstüne düşeni yapacak. Ben İskenderun’un fedaisiyim derken bu hak ve hukukumuzun savunulması adına konuşuyorum. Kavgacı diyorlar ama ben kavgacı değilim. Sadece mesele İskenderun menfaatleri olunca bunun mücadelesini veriyorum. Gidip Büyükşehir belediye başkanına kibarca göreb ve yetkilerini hatırlatırız.

Yaparlarsa teşekkür ederiz. Ancak İskenderun’un bekleyen sorunlarını yapmayacaksa biz demokratik haklarımızı kullanırız. İskenderun üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Ankara’dan tayin edilen cumhur ittifakı adayı mahalle sınırlarını bile bilmezken nasıl hizmet edecek. Kendisini yönlendirenler ne kadar samimi veya iyi niyetli olacak? Belediyeciliği öğrenene kadar 5 yıl geçer. Zaten benden sonra 10 yıl kaybettik. İskenderun ittifakı sizin ittifakınız. Dayatma ile değil bizzat sizin kararınız olacak. Oy verirseniz İskenderun kazanacak vermezseniz Ankara kazanacak. Gelin Ankara’ya ve Antakya’ya bir cevap verelim ve İskenderun’la dalga geçilmeyeceğini gösterelim. Bir sonraki seçimlerde hangi partiliyseniz yine verin ancak bu yerel seçimlerde yaşadığınız şehri düşünün ve particilik yerine hizmet için bu işi bilenlere teslim edin. 40 yıllık belediyecilik geçmişim varken benden daha iyi İskenderun’u tanıdıklarını ve daha çok hizmet edeceklerini söyleyemezler.” dedi