Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan Dolmuş ve Minibüs Garajını Ziyaret Ederek Şoför Esnafı ile bir Araya Geldi.

Demokrat Parti İskenderun Belediye

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan Dolmuş ve minibüs garajını ziyaret ederek şoför esnafı ile bir araya geldi. Soförlerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Mete Aslan ulaşımın Büyükşehir Belediyesi yetkisi altında olmasına rağmen elinden gelen mücadeleyi gösterip bu sorunların giderilmesi için her yolun deneceğini ifade etti.
Minibüs şoförlerine uyarıları da olan Mete Aslan, “Benim belediye başkanlığım dönemimde ki disiplini hatırlarsınız. Yine aynı olacak. Yasalara uymayan ya da vatandaşın rahatsız olacağı işlerin karşısındayım. Dolmuşta sigara içen şoförün, küfürlü konuşan, yolcuları rahatsız eden tavır sergileyen şoförlere şimdiden bu uyarıları yapıyorum hiç göz yaşına bakmam. Herkes kurallara uyarsa vatandaş da sorun yaşamazsa güzel güzel yaşarız. Benim dönemimde şoförlerin kılık kıyafeti bile yolcuları memnun ediyordu. Ben diğer belediye başkanlarına benzemem. Siz kendi düzeninizi kendi disiplininizi sağlarsanız simsarlara da para vermek zorunda kalmazsınız. Kendi kendinizi idare etmeniz lazım. Zaten ulaşım ve trafik büyükşehir belediyesinde. Biz sorun görürsek büyükşehire sesleniriz sorunları iletiriz. Yapmazsa yetki isteriz. Onu da vermezse demokratik haklarımızı kullanırız. Trafik karmaşasına da bir çözüm bulacağız merak etmeyin. yeter ki birbirinize ve bu şehre sahip çıkın. Siz bu memlekete sahip çıkmazsanız başkaları çıkar. Diğer iki adayın bu memlekete bir şeyler vereceğine inanıyor musunuz? Biri doktor biri fabrikatör. Belediyeciliği de bıraksınlar biz yapalım. Belediyecilik bir meslektir bu yüzden herkes kendi işini yapsın. İttifaklar kuruldu. Seçmene sormadılar bile. Seçmen oy vermediği bir parti adayına ittifak yaptık diye neden oy versin. O yüzden biz de İskenderun ittifakını kurduk. Yani sizin ittifakınız. Kazanırsak sizin itifakınız kazanacak ve İskenderun’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi