Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİLAL KARAMAN, Hatay İskenderun’da sanatseverlerden büyük ilgi gördü;

BİLAL KARAMAN, Hatay İskenderun’da

BİLAL KARAMAN, Hatay İskenderun’da sanatseverlerden büyük ilgi gördü;

İskenderun Gitar günlerinin ilk konseri Mito Production kurucusu Turgay DEMİRYÜREK tarafından gerçekleştirildi. DEMİRYÜREK memleketimizdeki insanların sanata değer verdiğine inanarak hayallerle dolu olan bu yola çıktı.

O hayallerden biri olan İskenderun Gitar günlerinin ilk konserini kendi çabalarıyla ve desteğiyle yapmamıza katkıda bulunan; yaptığı çalışmalarla adından övgüyle bahsettiren ünlü gitarist ve besteci Bilal KARAMAN “Bahane, Patika ”albümleri, Özgün besteleri ve türkü düzenlemeleriyle 21.02.2019 tarihinde Hatay Belediye Kültür Sarayında sanatseverlerle buluştu. Büyük ilgiyle karşılanan KARAMAN sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

23.02.2019 Adana Nöbetçi Kütüphane,24.02.2019 Mersin Hayal Kahvesi,25.02.2019 tarihleri arasında Gaziantep The Latte Cafe Bar’da kendine özgün sitiliyle sevenleriyle eserlerini paylaştı. Öğrencileri de unutmayan KARAMAN Gaziantep Sedat Akdoğan Kolejinde gençlerle söyleşi gerçekleştirdi.

KARAMAN kendi ekolünü oluşturmak ve Dünyanın her yerinde eserlerini paylaşmak istediğini dile getirdi. KARAMAN Dünya çapında 190 ülkede canlı yayınlanan UNESCO JAZZ Day allstar konserinde Türkiye’yi temsil etmiş, geçtiğimiz yıllarda Londra Jazz Festivali kapsamında BABİCAN Centre’de konser vermiş, bugüne kadar dört solo albüm kaydetmiş, birçok yerli ve yabancı sanatçıya eşlik etmiştir.

Önemli bir müzisyen ve besteci olan KARAMAN’la böyle bir konser düzenlemek bizlere umut ve cesaret vermiştir.