Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beslenme Kulübü Danışmanı Fevziye Türkoğlu : “Herbalife ile dengeli beslenmeye davet ediyoruz”

Obezite ile mücadele edenlere

Obezite ile mücadele edenlere alternatif bir yöntem sunmasıyla tanınan ve İskenderun’da belli noktalarla hizmet ağını genişleten Herbalife zincirine Savaş mahallesinde yeni bir halka eklendi.

Beslenme Kulübü Danışmanı ve konu uzmanlarından Fevziye Türkoğlu, İskenderun Eczanesi karşısındaki sokakta bu hizmeti vermek üzere başvuruları kabul ediyor.

Sağlıklı beslenmeyi esas alan bu hizmet ile ilgili Fevziye Türkoğlu, dengeli beslenmeye önem veren bir program uyguladıklarını belirterek, “Amacımız beslenme konusunda bilgi eksiği bulunan ve yanlış diyet uygulayanlara yardımcı olmaktır. Bu konuda yöresel beslenmenin bölgemiz insanı üzerindeki yansımalarını da analiz ederek, sağlıklı beslenme konusunda yönlendirici bir çalışmanın içerisindeyiz. Bu konuda yardım almak isteyen herkesi,  tamamen doğal ürünlerle tanışmaya davet ediyoruz” dedi.

Herbalife zincirinin kentimizdeki yeni halkasına katılan Beslenme Kulübü Danışmanı Fevziye Türkoğlu’nun ofis açılışına büyük ilgi gösterildi.

 

Herbalife Nedir?

Herbal ve life kelimelerinin birleşiminden oluşan yapay bir gıdadır.

Herbalife, doğal yaşam anlamına gelmektedir. Doğal ve şifalı bitkilerden elde edilen bir üründür. Kullanıcıların minimum kalori almasını, sağlıklı, dengeli ve doğal beslenmesini hedefler.

Aynı zamanda kilo kontrolü ve kişilerin formda kalmasını sağlamak, daha doğrusu formlarını korumak da bir diğer hedefi arasındadır.