Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bana Güvenin

İskenderun Demokrat Parti Belediye

İskenderun Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Derya Karagözoğlu ilçedeki kadınların sözcüsü olacağını söyledi.

Her hafta bir mahallede ‘kadın günü’ düzenleyip talepleri sorunları dinleyeceklerini belirten Karagözoğlu “Belediyede kadınların sesi olacağım” dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinde sayılı günler kala belediye başkan adaylarının projeleri ve vaatlerinin yanında uygulayıcı, karar verici merci olan meclis üyelerine de büyük görev düşüyor. Doğrudan vatandaşın belediyelerdeki temsilcisi konumunda olacağını söyleyen İskenderun Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Derya Karagözoğlu sadece meclis toplantılarında ‘el kaldırıp oy veren’ meclis üyesi değil sokakta sürekli halkla içi içe olacağını belirterek şunları söyledi:

“Meclis üyesi olarak seçildiğim taktirde farklı bir çalışma yürüteceğim. Sürekli halkımızın sorunlarını dinleyip bunları doğrudan başkana ve yönetime ileteceğim. Belediyede kadınların sesi olacağım. Belediye yönetimi ile koordineli şekilde hafta bir gün ‘meclis üyeleri kadınları dinliyor’ şeklinde tüm mahallelerde ‘kadın dert dinleme günü’ yapacağız. Vatandaş her zaman başkana doğrudan ulaşamıyor. Başkan adayımız Mete Aslan’ın da halkı taktiri ile başkanlığa seçilmesiyle meclis üyeleri olarak başkan-vatandaş arasında köprü olacağız” dedi.

Karagözoğlu “Seçilmemiz halinde kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kız çocuklarımız için “Gelecek Yıldızım” projesini başkan adayımız Mete Aslan öncülüğünde gerçekleştireceğiz. Bu projeyle belediye sınırları içindeki firmalarla görüşüp kız çocuklarımızı geleceği hazırlama, meslek edinme ve eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.