Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asaf Güven, Başkan Gibi Karşılandı

Seçim çalışmalarına hız kesmeden

Seçim çalışmalarına hız kesmeden mahalle mahalle, sokak sokakgezerek devam eden, talep ve önerileri dinleyen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’in esnaf ziyaretlerinde sevgi seli yaşandı. Gözcüler’dekiesnaf buluşmanın ardından, Karaağaç mahallesinde esnafı ziyaret eden Güven’e esnafın yanısıra, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, iki mahallede de adeta başkan gibi karşılandı.

 

Bu sevginin tarifi yok

Samimi ve dostane kucaklaşmaların yaşandığı ziyaretlerde, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Gözcüler’de kurbanlarla karşılanan Asaf Güven’e kimi esnaf fotoğraf çektirerek, kimisi de boynuna sarılarak başarılar diledi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde erkek berberini ziyaret eden Güven, saçını taramak isteyen esnafın talebini de kırmadı.

CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayları Necmettin Güler ve Hakan Mazman’ın da eşlik ettiği esnaf turunda Gözcüler Esnafı, Asaf Güven’e üzerinde Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu Türk Bayrağı hediye etti. Başkan Adayı Güven, bayrağı öperek kabul etti.

Yüksek katlı binaların pencerelerinden gülümseyerek, sevgiyle el sallayanlarınyanısırabahur yakarak hayır duasıokuyan kadınların da sevgi gösterileriyle yoluna devam eden Güven, gösterilen ilgiye teşekkür ederken,7’den 70’e her kesimin elini sıkmayı da ihmal etmedi.

 

“Bütün çabamız, Arsuz’un geleceği için”

Zorlu ekonomik koşullara direnen esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için son derece önemli. Bunun için de sürekli sizleri ziyaret edip, istek ve önerilerinizi, çözüm önerilerinizi dinliyoruz. Bu taleplerden yola çıkarak, mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirleyip göreve geldiğimizde hizmetlerimizi bu doğrultuda şekillendireceğiz. Halkın içinden gelen ve halkın da içinde yer aldığı bir yönetim anlayışını benimseyen biri olarak, başarıya da kentin bütün dinamikleriyle birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. İlçemizin ekonomisine değer katan siz esnaflarımızla yaptığımız ziyaretlerdeki görüşleriniz, önerileriniz doğup, büyüdüğümüz Arsuz’a dair sorumluluğumuzu daha da arttırıyor.  Hepinize çok teşekkür ederim. Hedeflerimiz ve bütün çabamız; esnafıyla, vatandaşıyla, kadınlarıyla, gençleriyle, genç ve yaşlısıyla geleceğe güvenle gülümseyen bir Arsuzyaratmak içindir” dedi.

 

Filtre emekçilerini de unutmadı

Asaf Güven ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinin ardından bölgemizin önde gelen filtre üreticilerinden ON-FİL’dealınteri döken emekçilerle buluştu. Emeğin en yüce değer olduğu ilkesinden yola çıkarak, emeğini büyük bir özveriyle ortaya koyan çalışanlara teşekkür etti.Onfiltre Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz’dan fabrikanın işleyişi hakkında da bilgiler alan Asaf Güven, emekten yana tavrı ve istihdama katkılarından dolayı Yılmaz’a teşekkür etti.