Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’un Doktoru’na Sonsuz ‘Güven’ Var

CHP Arsuz Belediye Başkan

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’in seçim çalışmalarını planlayacağı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı adeta açık hava mitingine dönüştü. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katılımıyla, Arsuz’un hoşgörü, misafirperverlik ve paylaşma kültürünü yansıtan birlik ve beraberlik kahvaltısının ardından,  TCDD Kampı Karşısı’nda gerçekleşen açılışta Arsuzlular 31 Mart seçimlerinde Arsuz’a baharı getirmek için kenetlendi.

Arsuz’daAsaf Güven’e her geçen gün çığ gibi büyüyen ilgiyi ortaya koyan açılışa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanısıra, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Arsuzİlçe Başkanı Faik Çekin, İyi Parti Arsuz İlçe BakanıKamil Kubat, Arsuz Belediye Başkan aday adayları, CHP Milletvekili aday adayları Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut, muhtarlar, STK temsilcileri, kanaat önderleri, meclis üyeleri ve adayları, partililer katıldı.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Asaf Güven’e en güzel destek ise eşi Behice Güven’den geldi. Geçirdiği trafik kazası sonucu uzun süredir tedavi gören Behice Güven, kol değnekleri ile katıldığı açılışta, elinde CHP bayrağı ile eşi Asaf Güven’i bu önemli açılışta yalnız bırakmadı.

‘Efsane başkan’ sesleri yükseldi

‘Efsane Başkan’ sloganlarının yükseldiği Arsuz’da, konuşmasınakendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek başlayanCHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, “Sevgili Arsuz Halkı, Arsuz sevdalıları hepinizSeçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışına hoşgeldiniz. Arsuz’u beş yıl için güvenle teslim edebileceğiniz bir seçime doğru ilerliyoruz. Bu seçimde Arsuz’u, beş yıllık plan ve projelerle çağdaş bir kent haline getirecek bir idareye teslim edeceksiniz.  Biliyoruz ki; Arsuz Türkiye’nin hatta dünyanın önemli tarım, turizm merkezlerinden bir tanesidir. Geçmişte de böyleydi bundan sonrada böyle olacak. Sizin, bizlere sevginiz, güveniniz ve desteğiniz devam ettiği sürece, sizlerle birlikte Arsuz’a yapacağımız yatırımlarla ilçemizi büyüyen ve geleceğe güvenle bakan bir kent haline getireceğimize sizlere söz veriyorum. İnanıyorum ki; birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yok. Şubat ayının bu soğuk ve yağışlı son gününde bana destek vermeye geldiniz. Hepinize çok teşekkür ederim. Bu şunu gösteriyor; Martın sonu Arsuz’da bahar… Sizinle aramızda güçlü bir gönül bağı olduğuna ve bu bağın gittikçe kuvvetlenip, güçleneceğine yürekten inanıyorum. Hep beraber, küçüğü büyüğü, yaşlısı genciyle omuz omuza vererek Arsuz için, geleceğimiz için çalışacağız. Bu konuda oldukça iddialı ve inançlıyız” dedi.

“Arsuz için birlikte yürüme zamanı”

 

Birlik ve beraberlik içerisinde Arsuz için güçlü adımlarla yürüme zamanı olduğunu söyleyen Asaf Güven, “Daha önce de belediye başkanlığı yaptım. Bununla ilgili bazı arkadaşlarım ve dostlarım beni eleştirecek birşeyler bulamadılar,  ‘Başkanlığı bıraktı, gitti’ dediler. Beni eleştirenlere soruyorum; 11,5 yıl Madenli Belediye başkanlığı yaptım. Nereye kaçtık? Ne yaptık?Bilenler neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Biz, kaldığımız yerden devam etmeye geliyoruz. Bizim, masal dinlemeye hiç zamanımız yok! Biz yolumuza güçlü adımlarla devam edeceğiz ve bu yolda halkımızla birlikte, her geçen gün daha da büyüyerek ve kenetlenerek yürüyeceğiz.Hizmetlerimizi yapabilmemiz için, sadece Arsuz’daAsaf Güven’in kazanması yetmez. Büyükşehir de bizim için çok önemli. Lütfü Savaş da çok önemli. İnşallah, Lütfü Savaş ile birlikte kazanacağız ve Arsuz’a birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.