Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’u Bahar Kokusu Sardı

CHP Arsuz Belediye Başkan

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, Gözcüler ve Üçgüllük Mahallesinde gerçekleştirdiği halk ile buluşma yürüyüşünde nergis çiçekleriyle ve güleryüzle karşılandı. Birlik, beraberlik ve coşkunun yanı sıra, çiçek kokusu ile yağmur altında 7’den 77’ye herkesin adeta bahar coşkusunu yaşadığı buluşmada Asaf Güven’e CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin de eşlik etti. Her adımda daha da artan coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri halkın 31 Mart Zaferi’ne inancını gözler önüne sererken, edilen dualar hem Asaf Güven’e hem de Milletvekili Suzan Şahin’e güç ve moral verdi.

 

“Arsuz’a bahar geldi”

Gösterilen ilgi ve sevginin Arsuz’a baharın geldiğinin müjdecisi olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür eden CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Bizleri coşkuyla karşılayan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Umudunuzu boşa çıkartmayacağız” diyerek, halkın taleplerini dinledi.

 

“Güvenini hissetmek bizi güçlendirdi”

Şiddetli yağmura rağmen sevgi dolu kucaklaşmaların yaşandığı ziyaretlerde, ‘Dertlere derman olmaya ve insanları gibi güzel bir kent oluşturmaya geliyoruz” diyen Asaf Güven, “Halk ile buluşma yürüyüşümüzde adımlarımıza ortak olan CHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Suzan Şahin’e çok teşekkür ederim. Yağmura rağmen baharı yüreğinde taşıyan siz sevgili vatandaşlarımızın desteğini ve güvenini hissetmek bizi daha çok güçlendirdi. Birlikte yönetim ilkesiyle, Arsuz’un geleceğine hep birlikte yön vereceğiz, üreten ve kazanan Arsuz’u birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

“Arsuz’a birlikte değer katacağız”

Asaf Güven, halkla buluşma yürüyüşü ve Güleryüz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinin ardından DİSK Hatay Temsilciliği Başkanı Yusuf Berkyürek, yönetimi ve sendika üyesi belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Emeğe ve emekçiye önem veren bir anlayışından asla taviz vermeyeceğini anlatan Asaf Güven, “11,5 yıl başkanlığı dönemimde olduğu gibi, bundan sonra da işçinin hak ettiği emeği alması için çalışacağımı bilmenizi istiyorum.  Arsuz’a katacağımız değerlere yardımcı olacak olan siz emekçilerimizle daha güzel bir Arsuz yaratacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi işçi haklarından, emekten ve demokrasiden yana taraf olmaya devam edeceğiz” dedi.