Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adam Gibi Adam Mete Aslan”,

Her gittiği yerde sevgi

Her gittiği yerde sevgi gösterileri ile karşılanan Mete Aslan’a liseli gençler de yoğun ilgi gösterdi. Ziyaret için gittiği bi kurumun yanında bulunan lisenin pencerelerinden sarkan gençler Mete Aslan’a sloganlar eşliğinde sevgi gösterilerinde bulundular.
Konuşması gençlerin sloganları ile kesilen Mete Aslan bu ilgiye duyarsız kalamayarak gençleri selamladı. “Adam gibi adam Mete Aslan”, “Büyük başkan seni seviyoruz” gibi sloganlar atarak alkış tutan gençlere dönerek el sallayan Mete Aslan, “Liseli gençlerin bu sevgisi bir alt yapının ürünü. Evlerinde ve mahallelerinde bizlere karşı duyulan güven bu gençlere yansımış olacak ki uzaktan da olsa bizleri görüp sesleniyorlar. Gençlerin daha iyi bir şehirde yaşamaları için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu gençler ileride İskenderun’u yönetecekler. Onların hayata hazırlanmasında anne ve babalarına ne kadar görev düşüyorsa, huzurlu temiz ve aktif bir şehirde de yaşamaları için belediyecilere görev düşüyor. Biz de kısmet olur belediyeyi aldığımızda onların spor yapacağı, sosyal ve kültürel etkinliklerini yapacakları alanlar yaratacağız. Bu gençler ileride nasıl bir şehirde yaşadıklarını anlatacaklar. ” dedi.
Mete Aslan’ın okula doğru yürüyüp kendilerini selamlamasıyla çok mutlu olan liseli gençler, Mete Aslan’ı “Mete baba gel kurtar İskenderun’u” sloganıda o sırada orada bulunanların gülümsemesine neden oldu.